Minoriţăţile se delimitează de afirmaţiile deputatului Mircovici

Grupul Parlamentar al Minorităţilor Naţionale din Camera Deputaţilor se delimitează de "jignirile incalificabile" aduse pe Facebook poporului român de deputatul Niculae Mircovici.

Adăugat: 12 Noiembrie 2015
Ultima actualizare:12 Noiembrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: arhiva Varujan Pambuuccian, liderul grupului minorităţilor naţionale
trimite pe mail

Într-un comunicat de presă, liderul minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian precizează poziţia reprezentanţilor minorităţilor naţionale, altele decât cea maghiară.

AICI COMUNICATUL DE PRESĂ

Grupul parlamentar al minorităților naționale a luat act cu consternare și mâhnire de jignirile incalificabile aduse pe Facebook poporului român și memoriei celor care au murit în dezastrul de la Colectiv, precum și celor care au strigat în numele lor, de către dl.deputat Niculae Mircovici, reprezentant al minorității bulgare din România. Prin cele spuse, domnul Mircovici s-a plasat în afara respectului pe care un om, un parlamentar și un general al armatei române trebuie să îl manifeste față de poporul în mijlocul căruia trăiește, pe care îl reprezintă și pe care trebuie să îl apere. Domnul Mircovici a reușit prin cele spuse o triplă performanță nefericită, aceea de a insulta un popor, istoria sa și memoria unor oameni care au avut parte de o moarte îngrozitoare.

Grupul nostru parlamentar se delimitează cu hotărâre de aceste afirmații, care prin gravitatea lor reprezintă o insultă fără precedent și sperăm singulară, adusă unui popor.

 

Lider grup,

Varujan PambuccianAutor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
12 Noiembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza