Ministrul Transporturilor vrea ca tronsonul de autostradă Sibiu-Piteşti să fie scos la licitaţie

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, speră că în luna octombrie, întregul tronson de autostradă Sibiu-Piteşti să fie scos la licitaţie pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice.

Adăugat: 15 August 2017
Ultima actualizare:15 August 2017

Politica Romaneasca
Foto: Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor
trimite pe mail

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, speră că în luna octombrie, întregul tronson de autostradă Sibiu-Piteşti să fie scos la licitaţie pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, deşi există unele întârzieri, din cauza firmei care elaborează studiul de fezabilitate. 

"Piteşti-Sibiu, secţiunile, capetele 1 şi 5, au fost ridicate PSA, proiectare şi execuţie, urmează să ridicăm până la sfârşitul lunii octombrie şi celelalte porţiuni, porţiunile intermediare 2, 3 şi 4. Sunt un pic dezamăgit de firma care a elaborat studiul de fezabilitate pentru Sibiu-Piteşti, pentru că noi am prelungit termenul acestei firme, l-am prelungit cu încă şase luni, pentru a finaliza toate studiile de fezabilitate pentru cele cinci secţiuni. Dacă nu se vor încadra în termenul contractual, încheiem contractul cu ei, noi oricum avem un plan de rezervă, este un proiect foarte important pentru România, planul pus la punct astfel încât să ne menţinem termenul şi în octombrie să avem lansat întreg tronsonul Sibiu-Piteşti PSA", a declarat Răzvan Cuc. 

Într-o declaraţie făcută astăzi în Portul Midia, ministrul Transporturilor a mai subliniat că proiectele mari de infrastructură de transport contribuie în mod esenţial la absorbţia fondurilor europene, dacă sunt implementate corect şi fără întârzieri nejustificate.
 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
15 August 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza