Ministrul Transporturilor vine la "Ora Guvernului"

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu urmează să prezinte, astăzi, în Camera Deputaţilor, stadiul lucrărilor la Autostrada Transilvania.

Adăugat: 22 Februarie 2016
Ultima actualizare:22 Februarie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Dan Costescu, ministrul Transporturilor
trimite pe mail

După 10 ani de la deschiderea primului şantier, din 415 kilometri ai întregului proiect au fost construiţi doar 52, între Câmpia Turzii şi Gilău.

Prezenţa ministrului transporturilor la "Ora Guvernului" a fost solicitată de grupul UDMR - după cum transmite de la Camera Deputaţilor, Angela Matei. 

Parlamentarii UDMR au explicat că Autostrada Transilvania reprezintă un proiect foarte important pentru locuitorii din această parte a ţării, pe care vor să-l vadă finalizat.

În cadrul "Orei Guvernului", deputaţii Uniunii vor răspunsuri concrete de la ministrul transporturilor Dan Costescu privind stadiul de execuţie a autostrăzii, situaţia de pe fiecare tronson, existenţa autorizaţiilor şi a vizelor, termene de execuţie şi perspective de inaugurare.

Deputatul Cseke Attila a atras atenţia că vecinii unguri vor demara în martie lucările la un tronson de autostradă de la Debreţin spre frontiera român-ungară, în timp ce, în România, Autostrada Transilvania a fost declarată prioritate şi nu s-a întâmplat nimic.

În cadrul dezbaterilor politice din Camera Deputaţilor, UDMR îşi va motiva solicitarea, iar după prezentarea răspunsului Guvernului, fiecare grup parlamentar va avea un timp pentru a-şi exprima punctul de vedere.

Site-ul politicaromaneasca.ro va transmite LIVE VIDEO dezbaterile de la "Ora Guvernului" de la ora 18.00.Autor:
Angela Matei
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
22 Februarie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza