Ministrul Transporturilor își propune să inaugureze 90 de km de autostradă

Ministrul Transporturilor a vizitat pasajele rutiere nefinalizate situate pe DN7, Arad-Nădlac, spre frontiera cu Ungaria

Adăugat: 28 Iulie 2017
Ultima actualizare:28 Iulie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, afirmă că vrea să inaugureze până la sfârşitul acestui an 90 de kilometri de autostradă.

El a fost prezent astăzi la Arad, unde a vizitat pasajele rutiere nefinalizate situate pe DN7, Arad-Nădlac, spre frontiera cu Ungaria.

El a menţionat că nu mai doreşte să aibă contestaţii pe procedurile de licitaţie de către firmele ce doresc să contracteze lucrări.

Aceasta, în condiţiile în care, potrivit unui studiu oficial, 98 la sută dintre contestaţii sunt fără obiect, fapt ce blochează dezvoltarea infrastructurii din ţară.

"Până la sfârşitul anului, voi inaugura 90 de kilometri. Primii 15 i-am dat în folosinţă pe Lugoj-Deva, lotul 2, urmând să deschidem loturile 3 şi 4 Sebeş-Turda, lotul 3 şi 4 Lugoj-Deva şi intrarea în Bucureşti, cei 3 kilometri. Dar am discutat cu constructorii şi fiecare şi-a asumat termenele şi pe lotul 4 Lugoj-Deva, şi loturile 3 şi 4 Sebeş-Turda; la lotul 3 Lugoj-Deva, vreau să văd şi din punct de vedere al calităţii că se respectă toate specificaţiile, ca să nu avem probleme, să ne trezim că deschidem o autostradă şi după aceea avem probleme de calitate şi se întâmplă alte lucruri, să punem în pericol viaţa participanţilor la trafic", a spus Răzvan Cuc. Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
28 Iulie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza