Ministrul Transporturilor cere constructorilor din infrastructură "mobilizare maximă"

Ministrul transporturilor, Alexandru Nazare este nemulţumit de ritmul în care se lucrează pe tronsonul autostrăzii Deva-Orăştie.

Adăugat: 25 Martie 2012
Ultima actualizare:25 Martie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Ministrul transporturilor, Alexandru Nazare este nemulţumit de ritmul în care se lucrează pe tronsonul autostrăzii Deva-Orăştie.

Aflat, duminică, în inspecţie,  pe santierul autostrăzii Orăştie-Sibiu - lotul 1, ministrul transporturilor a cerut constructorului, să finalizeze lucrarea până în luna octombrie, cu patru luni înainte de termenul specificat în contract.

"Nu sunt deloc mulţumit de mobilizarea de aici. Vă spun foarte sincer. Nu, nu este în modul pe care ni-l propunem noi de a lucra, mai ales că au fost foarte multe situaţii în care v-aţi plâns din cauza vremii. Acum, ăsta nu mai e un argument. Acum, vreau să văd mobilizare maximă" a cerut acesta.

Alexandru Nazare a cerut ca în următoarele luni ar trebui să se muncească "şapte zile din şapte"în trei schimburi pentru ca lucrearea să poată fi finalizată în octombrie.

"Trebuie să se concentreze în perioada următoare să lucreze în trei schimburi, şapte zile din şapte, să poată să ajungă la un nivel la care să putem deschide traficul în octombrie anul acesta. Toţi cei 32 de kilometri trebuie deschişi acum. De ce mai devreme? Pentru că avem nevoie de autostrăzi mai repede. Atâta timp cât lucrarea poate fi executată mai repede, cu o mobilizare mai mare, vrem să o avem deschisă mai devreme", a spus Nazare.

Cît priveşte primul tronson al autostrazii Timisoara-Lugoj, ministrul a apreciat că acesta ar putea fi finalizat înainte de termen.

Ministrul transporturilor şi infrastructurii, Alexandru Nazare, care a vizitat duminică după-amiază şantierul de contrucţii a menţionat că este mulţumit de stadiul lucrărilor şi de ritmul de construcţie.

Potrivit corespondentului RRA, Alexandru Nazare a subliniat importanţa acestui tronson pentru Timişoara în decongestionarea traficului din marele oraş.

El a mai anunţat că în cel mai scurt timp va fi scos la licitatie şi tronsonul de construcţie al autostrăzii pe ruta Dumbrava- Sibiu, care măsoară 72 km.

 Autor:
Radio România
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Alina Bujancă
Adăugat:
25 Martie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza