Ministrul Transporturilor a trimis Corpul de Control la TAROM

Ministrul Dan Costescu vrea să ştie care sunt motivele care au dus în ultimele zile la întârzieri ale aeronavelor şi solictă conducerii TAROM prezentarea unui plan de acţiune pe termen scurt pentru remedierea situaţiei.

Adăugat: 16 Februarie 2016
Ultima actualizare:16 Februarie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Dan Costescu, ministrul Transporturilor
trimite pe mail

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a anunţat în plenul Senatului că a trimis la compania TAROM corpul de control al ministrului pentru a analiza, în afară de aspectele tehnice, şi motivele care au dus în ultimele zile la întârzieri ale aeronavelor.

Ministrul de resort a precizat că flota TAROM este învechită, iar în ultimii 7 ani compania a înregistrat pierderi continue care au dus la problemele existente în prezent. 

Dan Costescu a mai afirmat că a solicitat conducerii TAROM  prezentarea unui plan de acţiune pe termen scurt  pentru remedierea situaţiei şi a anunţat că la nivelul companiei a fost demarată o procedură de achiziţie de consultanţă pentru restructurare.

Potrivit acestuia, până la jumătatea anului, strategia propusă de consultant va fi aprobată de acţionari, urmând ca în partea a doua a lui 2016 aceasta să fie implementată.
  Autor:
Amalia Bojescu
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
16 Februarie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza