Ministrul Sănătății: Rog la respectarea distanţării sociale, la izolare voluntară

Ministrul Nelu Tătaru spune că prin menţinerea regulilor sanitare de până acum vom putea evita creşterea explozivă de noi cazuri şi va fi asigurată protecţia personalului medical.

Adăugat: 10 Mai 2020
Ultima actualizare:11 Mai 2020

Politica Romaneasca
Foto: Nelu Tătaru, ministrul Sănătății. Sursa: gov.ro
trimite pe mail

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, atrage atenţia că măsurile instituite de autorităţi pentru limitarea răspândirii coronavirusului trebuie respectate cu stricteţe şi după 15 mai şi face un apel către populaţie să nu renunţe la distanţarea socială.

El spune că prin menţinerea regulilor sanitare de până acum vor putea evita creşterea explozivă de noi cazuri şi va fi asigurată protecţia personalului medical.

Nelu Tătaru: Vorbim de o posibilă relaxare după 15 mai. Până să ajungem pe 15 mai, prefer să discutăm în acest moment de aceste măsuri de precauţie. Suntem încă pe acel platou. Nu suntem într-o scădere. Suntem într-o reglare a numărului de cazuri. Astăzi avem 15.100 de infectaţi, avem 6.900 de vindecaţi, avem 245 de cazuri în terapie intensivă, 320 de cazuri noi. Trebuie să respectăm acele precauţii. La fel şi populaţia civilă. Rog la respectarea acelor distanţări sociale, la izolare voluntară. Până la expirarea termenului în care suntem într-o stare de urgenţă, rămânem în acel registru.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
10 Mai 2020
Ultima actualizare:
11 Mai 2020


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza