Ministrul Sănătăţii cere verificarea contractelor încheiate de unităţile sanitare

Ministrul Sănătăţii a cerut să fie verificate contractele încheiate de unităţile sanitare.

Adăugat: 6 Mai 2016
Ultima actualizare:6 Mai 2016

Politica Romaneasca
Foto: Patriciu Achimaş Cadariu, ministrul Sănătăţii
trimite pe mail

Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, a cerut Direcţiilor de Sănătate Publică să verifice prin intermediul compartimentelor de audit contractele încheiate de unităţile sanitare publice din subordinea Ministerului Sănătăţii cu firma Hexi Pharma.

De asemenea, în cea de-a patra videoconferinţă cu reprezentanţii Direcţiilor de Sănătate Publică din ţară, ministrul sănătăţii a solicitat sprijinul Ministerului Afacerilor Interne, pentru verificarea contractelor dintre toate unităţile sanitare publice aflate în subordinea autorităţilor locale şi firma incriminată

Ministerul Sănătăţii a făcut publică lista unităţilor sanitare în cadrul cărora au fost depistate probe neconforme, în urma controalelor privind calitatea dezinfectanţilor folosiţi.

AICI Lista unităţilor sanitare

Amintim că premierul Dacian Cioloş a trimis Corpul de Control pentru a verifica rigurozitatea anchetei făcute de Ministerul Sănătăţii în cazul dezinfectanţilor.

Ministrul de resort a anunţat că în 95% din cazuri probele de dezinfectanţi recoltate din spitale au fost conforme şi că doar 150 de probe au fost cu probleme.

Ministerul Sănătăţii a făcut publică lista unităţilor sanitare în cadrul cărora au fost depistate probe neconforme, în urma controalelor privind calitatea dezinfectanţilor folosiţi. - See more at: http://www.romania-actualitati.ro/lista_spitalelor_unde_au_fost_depistate_probe_neconforme-89597#sthash.Hv9NiXg4.dpuf


Autor:
Adriana Turea
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
6 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza