Ministrul Natalia Intotero, mesaj pentru Radio România la 90 de ani de existență

Ministrul pentru românii de pretutindeni, Natalia Intotero, a felicitat Postul Public de Radio, la 90 de ani de existență.

Adăugat: 4 Noiembrie 2018
Ultima actualizare:4 Noiembrie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Natalia Intotero, ministrul pentru românii de pretutindeni
trimite pe mail

La Tel Aviv a avut loc în seara de 1 noiembrie Gala "100 pentru Centenar", eveniment organizat de Ministerul Românilor de Pretutindeni în colaborare cu Ambasada României și Institutul Cultural Român.

Au fost premiate 10 personalități, israelieni, originari din România, pentru contribuția lor în relația dintre cele două țări - Israel și România.

Cu ocazia evenimentului, ministrul Natalia Intotero a făcut o declarație corespondentului RRA,  Dragoș Ciocîrlan, prin care a felicitat Radiou Public românesc.

Natalia Intotero: A fost un moment de suflet, un moment foarte emoţionant să fim împreună într-o zi plină de însemnătate pentru România, pentru postul Radio România Actualităţi şi permiteţi-mi să vă adresez şi eu toate gândurile bune, la mulţi ani, multă sănătate tuturor celor care muncesc pentru toţi cei care ascultă acest post minunat! Să aveţi parte de cât mai multe realizări, emisiuni frumoase şi viaţă lungă! Aici, în Israel, pot spune că am sărbătorit împreună aceşti 90 de ani, în cadrul evenimentului Gala "100 pentru Centenar", alături de originarii israelieni din România, care, pentru ei şi pentru România în acest an, încă un eveniment foarte important, 70 de ani de atestare a Statului Israel şi 70 de ani de relaţii bilaterale între Israel şi România, relaţii excelente.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
4 Noiembrie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza