Ministrul Muncii cere factorilor poștali să nu mai facă propagandă electorală

Ministrul Muncii cere ca factorii poştali să nu-şi depaşească atribuţiile şi să nu mai facă propagandă electorală.

Adăugat: 21 Noiembrie 2019
Ultima actualizare:21 Noiembrie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Violeta Alexandru, ministrul Muncii. Sursa: gov.ro
trimite pe mail

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, s-a întâlnit astăzi cu şeful Companiei Naţionale Poşta Română căruia i-a cerut ca factorii poştali să nu-şi depaşească atribuţiile şi să nu mai facă propagandă electorală.

Oficalul spune că a primit sesizări în acest sens de la pensionari şi chiar de la factori poştali din judeţele din Moldova.

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, a declarat că preocuparea ei principală este aceea ca pensionarii să primească pensiile la timp şi că doreşte ca angajaţii Poştei Române să nu facă politică la locul de muncă. Violeta Alexandru a spus că primit reclamaţii din teritoriu de la pensionari.

Violeta Alexandru: Pentru că am primit aceste semnale, am simţit nevoia să-i punctez reprezentantului Poştei Române că are obligaţia să respecte contractul în care este angajat cu Casa de Pensii şi să livreze fiecărui pensionar pensia la timp, fără să se implice în nicio activitate politică.

Violeta Alexandru a mai precizat că semnalele pe care le-a primit de la angajaţii Poştei Române arată că majoritatea dintre aceştia lucrează corect, dar că există o parte dintre ei care se ocupă de politică, lucru pe care ministrul nu-l poate tolera.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
21 Noiembrie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza