Ministrul justiţiei se întâlneşte cu şefii parchetelor

Ministrul justiţiei, Florin Iordache, se întâlneşte cu şefii parchetelor, pentru a discuta, printre altele, și despre problemele de finanţare a Ministerului Public.

Adăugat: 9 Ianuarie 2017
Ultima actualizare:9 Ianuarie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Potrivit procurorului general Augustin Lazăr, sunt discutate probleme de finanţare a Ministerului Public, dar întalnirea este urmărită cu atenţie de presă, mai ales pentru că este prima apariţie publică a procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kövesi, după acuzaţiile din înregistrările fostului parlamentar Sebastian Ghiţă.

La Ministerul Justiţiei se află acum procurorul şef al DNA Laura Codruța Kövesi, procurorul şef al DIICOT, Daniel Horodniceanu şi procurorul general Augustin Lazăr.

Laura Codruța Kövesi a spus că va face declaraţii după întâlnirea cu ministrul justiţiei.

De la ea presa aşteaptă un punct de vedere legat de acuzaţiile care au fost formulate la adresa ei de Sebastian Ghiţă.

În acest context, vă reamintesc că zilele trecute, ministrul justiţiei, Florin Iordache, a declarat că atâta timp cât există o anchetă în derulare la Parchetul General în legătură cu afirmaţiile lui Sebastian Ghiţă şi atâta timp cât Laura Codruța Kövesi respectă procedurile legale, nu vede de ce să ceară înlocuirea ei.

Şi o informaţie de ultimă oră, furnizată de procurorul şef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, este aceea că dosarul Black Cube este aproape de finalizare.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
9 Ianuarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza