Ministrul demisionar al Justiţiei sesizează Inspecţia Judiciară în cazul "Kovesi"

Ministrul demisionar al justiţiei a reafirmat că va sesiza Inspecţia Judiciară în legătură cu înregistrarea, apărută în spaţiul public, în care şefa DNA, Laura Codruţa Kövesi, ar da ordine procurorilor din subordinea sa, cităm: "să ajungă la premier".

Adăugat: 19 Iunie 2017
Ultima actualizare:18 Martie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Tudorel Toader, ministrul demisionar Justiţiei. Sursa: gov.ro
trimite pe mail

Tudorel Toader a spus, în această dimineaţă, că, în funcţie de rezultatul verificărilor, va lua măsurile corespunzătoare.

"Vom sesiza Inspecţia Judiciară pentru a verifica veridicitatea acelor interceptări. Dacă Inspecţia Judiciară nu are instrumentele, posibilitatea verificării autenticităţii înregistrărilor şi conţinutului acestora, evident, vom găsi celelalte soluţii legale procedurale, inclusiv prin expertizele tehnice", a afirmat Toader.  

Purtătorul de cuvânt al DNA, Livia Săplăcan, a replicat că înregistrarea cu Laura Codruţa Kövesi conţine fragmente care au fost rostite public ori la şedinţele de lucru de către procurorul-şef, şi a susţinut că între cuvinte au fost intercalate o serie de sintagme care nu îi aparţin şi care sunt menite să distorsioneze grav conţinutul celor spuse.

Din înregistrare nu se poate deduce despre ce premier este vorba.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
19 Iunie 2017
Ultima actualizare:
18 Martie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza