Ministrul de Interne, în vizită la frontiera Nădlac 1 şi 2

Ministrul a vrut să verifice cum este traficul la vamă, la două zile după ce a luat decizia de a permite intrarea în ţară prin vama Nădlac 2 doar pentru traficul de marfă.

Adăugat: 5 Aprilie 2020
Ultima actualizare:13 Aprilie 2020

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Ministrul de interne, Marcel Vela, a vizitat astăzi punctele de trecere a fontierei Nădlac 1 şi Nădlac 2.

El a vrut să verifice cum este traficul la vamă, la două zile după ce a luat decizia de a permite intrarea în ţară prin vama Nădlac 2 doar pentru traficul de marfă, în timp ce autoturismele au fost deviate pe la Nădlac 1.

Dacă va apărea aglomeraţie pe culoarul de trafic de persoane, se vor lua şi alte măsuri de fluidizare a circulaţiei, a mai spus Marcel Vela.

Marcel Vela: Aşa cum ştiţi, pentru noi a fost şi este prioritar tranzitul de marfă, mai ales că există aces culoar, intrare dinspre Ungaria spre România şi ieşirea spre Bulgaria, şi în această idee am dorit să limităm cât mai mult timpul de aşteptare la intrarea în ţară. În acelaşi timp, am creat şi unele facilităţi pentru şoferii de pe trailere şi tirurile care aduc marfă în România şi în această ipoteză şi idee de a ajuta traficul de marfă, am împărţit tot ceea ce intră în România, în zona de autoturisme, pe Nădlac 1, şi în zona de camioane, pe Nădlac, aici, pe autostradă.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
5 Aprilie 2020
Ultima actualizare:
13 Aprilie 2020


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza