Ministrul Carmen Dan face apel la populaţie să urmărească atenţionările de vreme rea

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a făcut apel la populaţie să urmărească atenţionările de vreme rea.

Adăugat: 2 Iunie 2019
Ultima actualizare:2 Iunie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Carmen Dan, ministrul de Interne
trimite pe mail

Ministrul de interne, Carmen Dan, a transmis public condoleanţe familiei care şi-a pierdut copiii, luaţi de viitură.

Ea a făcut, totodată, apel la populaţie să urmărească atenţionările de vreme rea transmise de autorităţi pentru a se evita astfel de tragedii.

Carmen Dan: Vreau să transmit public condoleanţe pentru familia Toader, care a trecut printr-o mare tragedie cauzată de pierderea a trei copii. Pe cel de-al patrulea, un băieţel de doi ani şi 6 luni vă asigur că toată lumea îl caută cu întreaga determinare. Mama copiilor este în continuare în Spitalul Judeţean Prahova, este sub asistenţă medicală şi consiliere psihologică. Este foarte important ca cetăţenii să fie informaţi şi să urmeze întocmai recomandările autorităţilor atunci când se anunţă schimbări ale vremii.

Ministrul de interne a precizat că în zona în care s-a petrecut tragedia acestei familii au fost mai multe avertizări meteorologice, inclusiv un mesaj transmis prin sistemul RO-Alert.

Aceste explicaţii vin după ce premierul Viorica Dăncilă a solicitat un raport detaliat cu privire la efectele inundaţiilor şi fenomenelor meteorologice periculoase produse în ultimele zile.

Guvernul a anunţat deja că va lua măsuri urgente pentru sprijinirea cetăţenilor şi a comunităţilor care au avut de suferit de pe urma inundaţiilor din această perioadă.Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
2 Iunie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza