Ministrul Apărării, întâlnire cu ambasadorul Hans Klemm

Ministrul Gabriel-Beniamin Leş a prezentat, în cadrul întâlnirii cu ambasadorul SUA,Hans Klemm, priorităţiile strategice ale guvernului în domeniul securităţii.

Adăugat: 27 Ianuarie 2017
Ultima actualizare:27 Ianuarie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Gabriel Leș, ministrul Apărării și ambasadorul Hans Klemm
trimite pe mail

Ministrul Apărării, Gabriel-Beniamin Leş, a a vut o discuţie astăzi cu ambasadorul Statelor Unite Hans Klemm, la sediul ministerului.

Gabriel-Beniamin Leş a prezentat priorităţiile strategice ale guvernului în domeniul securităţii, centrate pe angajamentul de asigurare a 2% din PIB pentru apărare.

"Ministrul Leş a prezentat priorităţile strategice ale Guvernului în domeniul apărării şi securităţii, centrate pe angajamentul de asigurare a doi la sută din PIB pentru apărare şi a punctat importanţa pe care România o acordă dezvoltării Parteneriatului Strategic cu SUA. Ministrul apărării naționale a apreciat angajamentul solid al Statelor Unite şi prezenţa trupelor americane pe teritoriul naţional, subliniind că implicarea SUA este esenţială pentru întărirea apărării şi descurajării împotriva tuturor ameninţărilor şi riscurilor la adresa securităţii europene, în mod special a celor din flancul estic al Alianţei", se precizeaă într-un comunicat de presă.

Potrivit comunicatului MApN, ambasadorul american a reafirmat angajamentul solid al autorităţilor de la Washington pentru consolidarea dimensiunii de apărare a Parteneriatului Strategic, având ca rezultat creşterea prezenţei forţelor americane în regiune.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
27 Ianuarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza