Ministrul Agriculturii, optimist în privinţa adoptării proiectului referitor la irigaţii

Proiectul de lege referitor la îmbunătăţirea infrastructurii de irigaţii ar putea reintra în plen, deşi săptămâna trecută a fost respins tot de acest for.

Adăugat: 6 Octombrie 2015
Ultima actualizare:6 Octombrie 2015

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Ministrul agriculturii Daniel Constantin a anunţat astăzi că a găsit o soluţie pe care a pus-o şi în aplicare, astfel încât să se poată realiza investiţiile necesare.

El a spus şi că şi-a cerut scuze pentru ameninţările sale, după respingerea proiectului în Parlament, potrivit cărora nu va mai participa niciodată la dezbaterile din Comisia pentru agricultură din Camera Deputaţilor cât timp va fi condusă de liberal Nini Săpunaru.

"Legea a trecut, a fost unanimitate chiar dacă nu au participat toţi parlamentarii şi eu sper să avem raportul cât mai repede. Dacă nu mâine, cel târziu săptămâna viitoare să avem legea adoptată la vot final în Camera Deputaţilor, să meargă la promulgare către preşedinte, trebuie să avem această lege adoptată înainte de a merge în Parlament cu Legea bugetului de stat. Dacă nu avem această lege adoptată până în noiembrie şi nu prindem investiţiile în Legea bugetului de stat, nu Ministerul Agriculturii va decide, ci va executa Ministerul Agriculturii ceea ce spune Agenţia Naţională a Achiziţiilor Publice, ceea ce spune Ministerul de Finanţe, Ministerul Justiţiei, Ministerul Dezvoltării, cei care vor participa la Comitetul interministerial", a afirmat el.

Vă reamintim că săptămâna trecută, în plenul Camerei Deputaţilor, proiectul prin care se viza alocarea unui miliard de euro în următorii cinci ani pentru modernizarea infrastructurii primare a sistemului naţional de irigaţii nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru adoptare.Autor:
Radio România
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
6 Octombrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza