Ministerul Mediului: Taxa timbrului de mediu se va returna

Ministerul Mediului va elabora un memorandum în care se va stabili modalitatea de returnare a timbrului de mediu către cei care au achitat această taxă.

Adăugat: 12 Aprilie 2017
Ultima actualizare:12 Aprilie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Graţiela Gavrileascu, vicepremier, ministrul Mediului- arhivă foto
trimite pe mail

Ministrul de resort, Graţiela Gavrilescu, a declarat, astăzi, la Parlament, că o decizie va fi luată în urma analizelor care vor fi făcute de specialişti în cadrul unui grup de lucru.

Ministrul mediului a spus că trebuie să se ţină seama de hotărârile judecătoreşti în aceste cazuri şi de numărul de persoane fizice şi juridice cărora trebuie să li se restituie această taxă.

Ea a spus că suma în cauză este consistentă.

Referitor la înlocuirea timbrului de mediu cu un sistem de stickere colorate, în funcţie de nivelul de poluare al autovehiculului, ministrul mediului a precizat că nu va lua o decizie care ar avea consecinţe asupra cetăţenilor, iar situaţia trebuie analizată foarte bine.

La începutul lunii aprilie, fostul ministru al mediului, Daniel Constantin, declara că suma estimată pe care statul român ar trebui să o returneze celor care au plătit timbrul de mediu se ridică la 6,4 miliarde de lei.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
12 Aprilie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza