Ministerul de Finanţe pregăteşte noul Cod economic al României

Ministerul Finanţelor lucrează la noul Cod economic al României care va include în primă fază Codul Fiscal şi pe cel de Procedură Fiscală, legea înfiinţării societăţilor comerciale şi pe cea privind combaterea evaziunii fiscale.

Adăugat: 15 Februarie 2017
Ultima actualizare:15 Februarie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Potrivit secretarului de stat, Ionuţ Mişa, documentul ar urma să fie finalizat la sfârşitul lunii aprilie.

El a precizat, astăzi, la Forumul anual dedicat fiscalităţii că scopul acestui demers este gruparea legilor din acest domeniu sub o formă mult mai uşor de înţeles. 

"Codul economic va conţine practic integrat niste capitole. Unul dintre capitole se va referi la Codul fiscal, alt capitol la Codul de Procedură Fiscală, la Legea societăţilor comerciale  şi tot aşa. Este o reaşezare. Dorinţa este de a introduce şi modificări, cel puţin modificările trecute în programul de guvernare, la termenele prevăzute în programul de guvernare astfel încât să se respecte toate aceste termene. Dorim să fie o consulatare directă şi continuă cu mediul de afaceri pentru că noi credem că dacă există o consultare în timp real vom reuşi împreună să avem cele mai bune rezultate",a declarat Ionuţ Mişa. 

Acesta a mai precizat că noul Cod economic va conţine şi toate reducerile de taxe din programul de guvernare, a transmis redactorul RRA, Iulian Olescu.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
15 Februarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza