Mii de bucureșteni participă la Marșul Tăcerii

Un marş al tăcerii are loc în Bucureşti, în memoria victimelor incendiului de anul trecut din clubul Colectiv.

Adăugat: 30 Octombrie 2016
Ultima actualizare:30 Octombrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Marșul Tăcerii. Sursa: Răzvan Stancu
trimite pe mail

UPDATE ora 18.00 La Bucureşti, mii de oameni au ieşit, astăzi, în stradă, pentru a comemora cele 64 de victime ale incendiului de acum un an din clubul Colectiv.

Chiar şi în acest moment, în faţa clădirii unde a avut loc tragedia, este un adevărat pelerinaj - membrii ai familiilor celor care au murit, supravieţuitori, prieteni şi oameni care vor să arate că nu au uitat aprind o lumânare şi se reculeg.

UPDATE ora 14.00 Participanţii la Marșul Tăcerii  - câteva mii - după cum relatează reporterul Radio România Actualităţi, Daniela Mănuţă, au plecat de la Piaţa Universităţii şi vor ajunge în drum spre locul unde a avut loc tragedia.

Marian Leuşteanu - unul dintre supravieţuitorii, spune că recuperarea este grea, iar pierderea prietenilor i-a lăsat un gol imens în suflet:

Marian Leușteanu: Am fost patru la aceeaşi masă şi am rămas doar doi în viaţă. Şi, pe lângă cei doi, care nu mai sunt, mai sunt încă mulţi care nu mai sunt printre noi.

Reporter: S-a schimbat România în vreun fel în acest an de zile?

Marian Leuşteanu: Eu cred că a început să se schimbe, pentru că semnalul care s-a tras la Colectiv a mişcat foarte multă lume. Am văzut acele manifestaţii de susţinere Colectiv şi ajutor, pe care l-am primit şi îl primim de la oameni. Ne mişcăm către civilizaţie.

Marşul s-a desfăşurat până în acest moment fără incidente.Autor:
Daniela Mănuţă
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
30 Octombrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza