Mihail Neamţu candidează pe listele Alianţei România Dreaptă

Liderul PDL, Vasile Blaga, a anunţat că listele pentru alegerile parlamentare sunt finalizate şi a afirmat că liderul Partidului Noua Republică, Mihail Neamţu, va candida din partea Alianţei România Dreaptă.

Adăugat: 11 Octombrie 2012
Ultima actualizare:11 Octombrie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, că listele pentru alegerile parlamentare sunt finalizate şi vor fi discutate, joi, în şedinţa Colegiului Director al partidului, arătând că sunt peste 450 de candidaţi şi că Mihail Neamţu, liderul Noua Republică, va candida din partea alianţei ARD.
    
"Vom discuta listele joi, aşa cum este statutar, în Colegiul Director Naţional. Sperăm să nu fie cazul de incompatibilităţi, ar putea să apară la atâţia candidaţi, 450 de candidaţi, dar sper să nu fie, astfel încât săptămâna viitoare să le şi depunem", a precizat Blaga.
    
El a fost întrebat dacă Neamţu va candida ca independent sau din partea Alianţei România Dreaptă.

"Mihail Neamţu va candida din partea Alianţei",  a subliniat Blaga.
    
Potrivit unor surse ARD, Mihail Neamţu şi ceilalţi candidaţi ai Partidului Noua Republică - între care s-ar număra Ştefan Vlaston - s-au înscris în PNŢCD pentru a putea candida din partea alianţei.
    
PNŢCD urmează să aibă în total 20 de candidaţi pe listele ARD, au menţionat aceleaşi surse.

Noua Republică nu a putut semna protocolul de înfiinţare a Alianţei

Noua Republică nu a putut semna protocolul Alianţei România Dreaptă - din care fac parte PDL, Forţa Civică şi PNŢCD - din cauza faptului că înregistrarea partidului la tribunal a fost contestată.

Preşedintele Partidului Noua Republică, Mihail Neamţu, a explicat că protocolul de constituire a Alianţei România Dreapta nu poate fi semnat, întrucât procedura de înfiinţare a partidului va fi statuată printr-o decizie a Curţii de Apel Bucureşti, după data limită la care ar putea fi semnat protocolul, dar formţiunea pe care o conduce va căuta o formulă juridică pentru a putea avea candidaţi la parlamentare pe listele ARD.

Mihail Neamţu a menţionat că vor rămâne parteneri în această alianţă, prin reprezentarea în comisia tehnică, comisia de guvernământ şi cea de integritate şi că vor avea candidaţi pe listele alianţei pentru alegerile parlamentare din iarnă.
 
 Autor:
Flori Doman
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
11 Octombrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza