Mihail Neamţu candidează în colegiul vacantat în urma demisiei lui Dan Voiculescu

Preşedintele partidului Noua Republică, Mihai Neamţu va candida la alegerile parţiale care vor fi organizate în colegiul senatorial 8, din sectorul 4 din Bucureşti, în urma demisiei lui Dan Voiculescu.

Adăugat: 31 Ianuarie 2013
Ultima actualizare:31 Ianuarie 2013

Politica Romaneasca
trimite pe mail
Preşedintele partidului Noua Republică, Mihail Neamţu, a anunţat joi într-o conferinţă de presă că va candida la alegerile din Colegiul senatorial din sectorul 4 al Capitalei.
 
"Îmi exprim intenţia de a candida pentru că eu cred că dreapta trebuie să recucerească Bucureştiul. Noua Republică are dreptul să lanseze un candidat în Colegiul unde cu sprijinul lui Piedone Dan Voiculescu a luat peste 70%. A nu candida reprezintă un act de laşitate şi confirmă suspiciunea publicului de dreapta din România că prea des lideri importanţi a acestei părţi din dreapta au preferat colegii călduţe, soluţii confortabile. E momentul să ne asumăm soluţia inconfortabilă a luptei decât a pasivităţii, cu orice consecinţe", a spus Mihail Neamţu.
 
Preşedintele Noua Republică a mai spus că în 2014 au în vedere o participare pe cont propriu la alegerile europarlamentare, la alegerile prezidenţiale din 2016, dar şi la alegerile locale şi cele parlamentare.
 
Tribunalul Bucureşti a acceptat, marţi, înregistrarea oficială a partidului Noua Republică.
 
Formaţiunea este reprezentată în Parlament prin senatorul Valeriu Todiraşcu. Acesta a spus că va vota acele proiecte care sunt în consens cu linia partidului Noua Republică.
           
Mihai Neamţu a spus că partidul are în vedere o participare pe cont propriu  la alegerile europarlamentare din 2014 şi că deja formaţiunea caută un candidat propriu la alegerile prezidenţiale de anul viitor.
 
Misiunea Noii Republici este de a constitui un partid de dreapta care să descopere, să atragă, să educe şi să propulseze în structurile statului român oameni liberi, competenţi şi virtuoşi care nu se mai găsesc în actuala clasă politică.


Autor:
Alina Dobrinescu
Editor:
Alina Dobrinescu
Reporter:
Andreea Prisăcariu
Adăugat:
31 Ianuarie 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza