Mihai Tudose: Rectificarea bugetară va fi pozitivă

La rectificarea bugetară de la sfârşitul lunii septembrie, urmează să fie alocaţi mai mulţi bani pe zona de sănătate şi la educaţie, dar vor fi şi tăieri la anumite ministere.

Adăugat: 7 Septembrie 2017
Ultima actualizare:7 Septembrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Mihai Tudose, premierul României
trimite pe mail

Rectificarea bugetară anunţată pentru sfârşitul acestei luni va fi pozitivă , a confirmat aseară premierul Mihai Tudose, la un post de televiziune.

El a precizat că urmează să fie alocaţi mai mulţi bani pe zona de sănătate şi la educaţie, dar vor fi şi tăieri la anumite ministere.

În ceea ce priveşte recentele discuţii cu Banca Mondială, Mihai Tudose a anunţat că a solicitat ajutor tehnic pentru proiectul autostrăzii Bucureşti-Braşov. 

"Am vorbit cu Banca Mondială pe mai multe proiecte. Nu ne-am întâlnit cu Banca Mondială pentru a cere bani, cum nu m-am întâlnit nici cu FMI-ul pentru a cere bani. De la Banca Mondială am solicitat ajutor tehnic şi vă dau un exemplu, autostrada Bucureşti-Braşov. Am vorbit cu Banca Mondială să facem o unitate de management, un proiect sub conducerea lor, cu sprijinul lor tehnic facem o echipă de suport, iar tot ceea ce înseamnă management de proiect să fie la un organism întreg la minte, Banca Mondială, să ne dea suport tehnic, să coordoneze această lucrare, banii sunt de la noi", a spus Mihai Tudose.      

Premierul Mihai Tudose a estimat că echipa tehnică de suport va veni în România în următoarele două-trei săptămâni.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
7 Septembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza