Mihai Tudose încurajează tinerii participanţi la programul de intership

Premierul Mihai Tudose i-a incurajat pe tinerii studenti si absolventi care participa la programul de intership sa fie inovatori si sa-si promoveze ideile cu insistenţa.

Adăugat: 17 Iulie 2017
Ultima actualizare:17 Iulie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Mihai Tudose, premierul României
trimite pe mail

Premierul a deschis, astăzi, la Palatul Victoria, ediţia de vară a programului pregătire pentru studenţi şi tinerii absolvenţi care vor face stagii de pregătire în domeniul administraţiei publice.

Premierul le-a spus acestora ca numai insistand vor putea sa-si puna in aplicarea ideile bune.

"Aş dori şi mi-aş dori să vă văd pe cât mai mulţi, şi după intership, pe aici, ajuntându-ne în continuare şi dându-ne acel suflu nou de care avem nevoie cu toţii, şi la nivel central, la nivel de aparat guvernamental central, dar şi prin toate ministerele şi agenţiile", a spus premierul.

Stagiarii înscrişi în program au posibilitatea să participe zilnic, până pe 18 septembrie, la activităţi ale ministerelor din cadrul Guvernului, să ia parte la întâlniri si la discutii cu ministri, înalţi oficiali ai statului si cu reprezentanţi diplomatici.

După cele două luni de internship, absolvenţi vor primi un certificat din partea Guvernului şi, la cerere, o scrisoare de recomandare din partea coordonatorului prin care se atestă participarea lor la practică în adminisitratia publică si abilitătile deprinse în cadrul stagiului, ne-a informat redactorul RRA, Andrei Serban.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
17 Iulie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza