Mihai Toader, candidat la sectorul 2:Trebuie reabilitate şi reţelele termice

Mihai Toader candidează, din partea Alianţei PSD UNPR, la Primăria Sectorului 2 al Capitalei şi pune accentul pe reabilitarea blocurilor dar şi a reţelelor termice.

Adăugat: 15 Mai 2016
Ultima actualizare:15 Mai 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

La discuţiile cu cetăţenii, el a vorbit despre izolarea termică a blocurilor şi despre modernizarea reţelei de termoficare.

"Mai avem încă 600 de blocuri de reabilitat. Este un program foarte bun, dar nu este suficient pentru a ajunge la acele costuri de întreţinere pentru energia termică. Din factura de întreţinere se reduce undeva la 40%. În momentul în care şi reţele vor fi reabilitate, considerăm că putem să ne ducem la un 60%,a apreciat Mihai Toader, citat de redactorul RRA Mugur Mihăiţă.

Pentru sectorul 2 al Capitalei candidează din partea PND, George Nicola.

George Nicola vrea să convingă alegătorii că este persoana potrivită să administreze acest sector împreună cu o echipă eficientă.

"Aş vrea să propun cetăţenilor din sectorul 2 ca împreună să facem o analiză, pentru că acolo există nişte proiecte care sunt foarte bune, să păstrăm acele proiecte care merg foarte bine, la care să adaugăm nişte proiecte pe teme sociale, nişte proiecte pe teme de sănătate, proiecte care să se adreseze pensionarilor, să se adreseze persoanelor cu venituri mici. Ar trebui să ne gândim şi la viitor, la copiii noştri. Sper ca cetăţenii să voteze nu numai cu inima, să voteze şi pentru copii, pentru viitor şi sper că împreună vom reuşi", a spus el, potrivit redactorului RRA, Amalia Bojescu.

Răzvan Mironescu, candidat PNL la sectorul 6 : E nevoie de aflux de persoane tinere

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 6, Răzvan Mironescu, promite reabilitarea străzilor şi a spaţiilor verzi din zonă, dezvoltarea economică, dar şi revitalizarea mediului social şi cultural.

"Am în vedere Centrul Cultural Favorit, am în vedere zona de agrement Lacul Morii şi modernizarea şcolilor şi a instituţiilor de învăţământ în general din sector şi a vieţii culturale prin Centrul Cultural Favorit şi dezvoltarea economică. Şi cand spun dezvoltarea economică, mă refer la crearea unui mediu propice în sector, care să atragă investitori, să atragă forţă de muncă tânără, pentru că sectorul este un sector care în momentul de faţă are cam 30% persoane de peste 60% şi avem nevoie de un aflux de persoane tinere în sector; a explicat Mironescu, citat de redactorul RRA, Iulia Gherman.

Laura Chiriac:E nevoie de oameni cinstiţi şi devotaţi cetăţenilor

Administraţia locală are nevoie de oameni cinstiţi şi devotaţi cetăţenilor pe care îi reprezintă.

Declaraţia aparţine candidatului ALDE la Primăria Sectorului 1, Laura Chiriac.

Redactorul RRA Alina Stănuţă ne-a informat că Laura Chiriac doreşte să fie un bun primar pentru locuitorii din sectorul 1.

"Oamenii cu care stăm de vorbă sunt printre cei mai avizaţi interlocutori pe care i-am avut vreodată. Sunt orice altceva, mai puţin o masă de manevră. Indiferenţa şi sfidarea generalizate deranjează la fel de mult cum cum deranjează furtul şi corupţia. În administraţie vedem multe mâini legate la propriu. Şansa noastră este să încercăm şi să credem că se poate cu mâinile curate, de la începutul mandatului până la sfârşitul lui. E o propunere care poate face diferenţa", consideră candidata ALDE.

Marius Stan este primar al municipiului Galaţi şi candidat UNPR pentru un nou mandat.

El le-a prezentat gălăţenilor o parte din realizările sale, dar şi proiectele de viitor.

"Am avut 106 de proiecte de investiţii care s-au finalizat în numai patru ani. Trebuie să vă spun că 25 de proiecte sunt în derulare, iar alte 21 au studiile de fezabilitate deja aprobate. În acest mandat am făcut nu mai puţin de 21,8 km de străzi, 13,5 km de canalizare", a afirmat Stan, potrivit corespondentei RRA Maria Măndiţa.

Gabriela Dobrotă, candidată PMP: Atragerea investitorilor, o prioritate

Pentru candidatul PMP la Primăria Turnu Severin, Gabriela Dobrotă, atragerea investitorilor în zonă constituie o prioritate.

"Vrem să punem la aceeaşi masă doritorii de investiţii cu finanţatorii, cu consultanţii care accesează fondurile europene şi cu managementul pe care îl reprezentăm. Cred că este ceea ce visam dintotdeauna. E un lucru care va genera cu siguranţă şi locuri de muncă şi prosperitate, că astea nu vin ca un dat dacă noi nu ne mobilizăm economic, înainte de orice", susţine ea.
Realizator: Declaraţia a fost făcută la o discuţie cu investitori din Marea Britanie, informează corespondentul RRA Mihai Bădescu.

 Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
15 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza