Mihai Sturzu, liderul TSD: Opoziția se teme de Alianța PSD-UNPR-PC

Mihai Sturzu susține că atacurile opozanţilor politici arată că acestora le este teamă de Alianţa PSD-UNPR-PC.

Adăugat: 2 Mai 2014
Ultima actualizare:2 Mai 2014

Politica Romaneasca
Foto: Miting TSD. Fotografie de Alexandra Cristea
trimite pe mail

Preşedintele Tinerilor Social Democraţi, Mihai Sturzu, le-a spus celor aproximativ 5 mii de participanţi la un miting organizat cu ocazia Zilei Internaţionale a Tineretului că atacurile opozanţilor politici arată că acestora le este teamă de Alianţa PSD-UNPR-PC.

Reprezentanţii celor trei organizaţii de tineret sunt determinate să lupte pentru a duce România pe un drum european, a mai spus Mihai Sturzu.

"Avem şansa ca în următoarea decadă să ne dezvoltăm ca nişte oameni sănătoşi, frumoşi, deştepţi, într-o ţară excepţională cum este România. Sunt mândru să fiu membru al PSD. Sunt mândru să stau în faţa dvs astăzi, pentru că, în ultimii doi ani de când guvernul condus de Victor Ponta conduce România, România a ajuns, din codaşa Europei, fruntaşă a Europei în competiţii importante, cum ar fi atracţia fondurilor europene, creşterea economică sau programele pentru tineri", a spus Sturzu.

PNL mizează pe 20-25% din voturi

Candidatul PNL la alegerile europarlamentare Cristian Buşoi s-a întâlnit astăzi cu alegătorii din localităţile Buziaş şi Săcălaz din judeţul Timiş. Într-o conferinţă de presă organizată la Timişoara, Cristian Buşoi s-a declarat încrezător că PNL îşi va atinge obiectivul de a câştiga 20-25% din voturi.

"Sper într-o campanie în care prioritare vor fi proiectele europene şi mizele europene ale Timişului, ale Timişoarei, în care candidaţii pot să explice ce înseamnă Parlamentul European, de ce este important ca România să se facă auzită acolo, care sunt mizele instituţiilor europene, cânt de mult influenţează viaţa de zi cu zi a românilor. Dacă se vor evita atacurile la persoană sau lucrurile care nu ţin neapărat de principii, de proiecte, cred că vom avea de câştigat cu toţii în urma acestei campanii electorale", a spus Cristian Buşoi.

PDL: Trebuie cerută coordonarea industriilor de apărare din țările UE

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan, candidat pentru un nou mandat, a declarat la Plopeni că în Parlamentul European trebuie cerută cu fermitate coordonarea industriilor de apărare ale tuturor statelor din Uniunea Europeană.

Theodor Stolojan a precizat că în prezent nici un stat membru nu poate face faţă singur problemelor de înzestrare a armatei în cazul unui eventual pericol.

"De aceea suntem în UE. Cele mai multe state membre din UE se află şi în cadrul NATO şi avem nevoie de această coordonare, putem trage speranţa că România, care are o experienţă şi are oameni calificaţi care au lucrat în această industrie, să poată să vadă semnele unei reînnoiri industriale", a spus Theodor Stolojan.

UDMR vrea creșterea nivelului de trai al comunității maghiare

Obiectivul UDMR este asigurarea prosperităţii şi creşterea nivelului de trai în cadrul comunităţii maghiare, a declarat , în judeţul Alba, candidatul Iuliu Winkler.

Potrivit unui comunicat de presă, Iuliu Winkler a spus în cadrul întâlnirilor că UDMR sprijină realizarea unei coeziuni profunde a comunităţilor maghiare din Transilvania de Sud şi din Banat, din judeţele Hunedoara, Sibiu, Alba, dar şi din toate celelalte regiuni unde maghiarii trăiesc în comunităţi mici.

Forța Civică aduce problemele europene aproape de cetățeni

Începând de vineri, Forţa Civică Iaşi doreşte să aducă problemele europene mai aproape de cetăţenii oraşului, în cadrul acţiunii "Idei europene, în cartierele ieşene"!, transmite corespondentul RRA, Ştefan Daraban.

Forţa Civică invită la dezbateri pe probleme europene atât cetăţenii, cât şi competitorii politici.

"Partidul Forţa Civică este coordonată de profesorul ieşean Mihai Răzvan Ungureanu. Este un partid nou, este un partid care cuprinde foarte mulţi tineri care nu au mai fost implicaţi în politică şi îşi propune să schimbe faţa României, să schimbe clasa politică, să îi schimbe pe oamenii politici care de 25 de ani conduc această ţară", a spus Adriana Radu, candidat pentru un mandat în Parlamentul European.

Dan Diaconescu: Sper ca românii din străinătate să revină acasă

Dan Diaconescu, aflat primul pe lista PPDD la europarlamentare, a prezentat membrilor şi simpatizanţilor din Drobeta-Turnu Severin cele 100 de puncte ale programului politic.

"Continuu să cred că toţi românii din străinătate, 5 milioane de români, poate mai mulţi, vor reveni acasă. Ca să se întoarcă cu toţii, însă, aici trebuie să le creăm condiţii foarte bune, locuri de muncă şi un nivel de trai ridicat. Pentru asta este nevoie de o revoluţie a votului, pentru că cei care au condus până acum în România nu au putut să o facă. Din cele 15 proiecte politice câte vor avea românii pe buletinul de vot, proiectul PPDD este de departe cel mai curat, cel mai nepătat şi cel mai pozitiv dintre toate", a spus Dan Diaconescu.

PRM: Veniturile românilor să fie aproape de cele ale cetățenilor europeni

Candidatul Partidului România Mare pentru Parlamentul European, Vasile Popa le-a prezentat cetăţenilor din Municipiul Craiova câteva puncte din programul PRM.

El consideră că veniturile românilor trebuie să fie apropiate de cele ale cetăţenilor din vestul Europei, în condiţiile în care preţurile la carburanţi, energie electrică sau alimente sunt similare cu cele europene, se arată într-un comunicat de presă.Autor:
Amalia Bojescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
2 Mai 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza