Mihai Răzvan Ungureanu, votat noul director al SIE

Mihai Răzvan Ungureanu a fost votat cu 278 de voturi "pentru" în funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe.

Adăugat: 30 Iunie 2015
Ultima actualizare:30 Iunie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Mihai Răzvan Ungureanu, prim-vicepreşedinte PNL
trimite pe mail

Mihai-Răzvan Ungureanu a fost numit, marţi, director al SIE de plenul Parlamentului cu 278 de voturi "pentru" şi 6 voturi "contra". 

La vot au fost prezenţi 289 de parlamentari.

În favoarea acestei nominalizări s-au exprimat senatorii şi deputaţii din PNL, UNPR, UDMR şi din partea Minorităţilor Naţionale. 

Parlamentarii PSD şi cei din Alianţa Liberalilor şi Democraţilor nu au participat la dezbaterea generală şi votul final din plenul reunit al Parlamentului.

Mihai Răzvan Ungureanu a depus jurământul în faţa parlamentului şi a renunţat la mandatul de senator PNL. 

După depunerea jurământului, noul şef al Serviciului de Informaţii Externe a susţinut o alocuţiune, în plenul reunit al Parlamentului.

"Este nevoie de un nou cadru legislativ, de o nouă cultură a problematicii de securitate, de acoperire a diferenţelor de cunoaştere dintre comunitatea de profesionişti şi societatea românească în ansamblul ei. Voi veni către dumneavoastră cu rugămintea de a ajuta la reconstituirea pe bază de modernitate a legilor pendinte de pachetul siguranţei naţionale" a spus Mihai Răzvan Ungureanu.

Site-ul politicaromaneasca.ro a transmis LIVE VIDEO dezbaterile şi votul din Parlamentul României.

AUDIO Discursul noul şef al SIEAutor:
Radio România
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
30 Iunie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza