Mihai Răzvan Ungureanu a lansat Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a lansat Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta, declarând că "este o coincidenţă de calendar" lansarea acesteia în ziua în care în Parlament se discută suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

Adăugat: 6 Iulie 2012
Ultima actualizare:6 Iulie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Mihai Răzvan Ungureanu a lansat, vineri, Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta.
    
La lansarea Iniţiativei Civice de Centru-Dreapta au fost prezenţi europarlamentarul PDL Monica Macovei, prim-vicepreşedintele PDL Cristian Preda şi parlamentari ai PDL, printre care Theodor Palologu şi Gelu Vişan, precum şi fostul ministru de externe Teodor Baconschi.
    
"Ne bucură şi ne mâhneşte că lansăm Iniţiativa Civică în aceste zile. Ne mâhneşte pentru că ea coincide cu un moment de cumpănă din viaţa cetăţenilor. Ne bucură pentru că nu suntem singuri. Suntem foarte mulţi", a precizat Mihai Răzvan Ungureanu, într-o conferinţa de presă.
    
În opinia sa, "ceea ce impune victoria acestei Iniţiative Civice este chiar situaţia de fapt".
    
"În cazul în care tăceam, oameni precum Victor Ponta sau Crin Antonescu urmau să acapareze o ţară întreagă. Nu putem asista la acest proces cu mâinile în sân", a precizat fostul premier.
    
Mihai Răzvan Ungureanu a mai spus că "asemenea lovituri de stat parlamentare, puciuri politice", ar trebui să nu se mai întâmple şi că "există pentru lucrurile rele un sfârşit".
    
Mihai Răzvan Ungureanu a mai spus că în opinia sa, suspendarea preşedintelui este "neconstituţională, ilegitimă" şi reprezintă "una dintre cele mai nenorocite făcături politice" din ultima perioadă.
  Autor:
Flori Doman
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
6 Iulie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza