Mihai Fifor este noul lider al Grupului senatorial PSD

Senatorii PSD l-au votat pe Mihai Fifor pentru șefia Grupului senatorial al PSD.

Adăugat: 30 August 2015
Ultima actualizare:30 August 2015

Politica Romaneasca
Foto: Mihai Fifor, noul lider al grupului PSD din Senat. Sursa: Facebook
trimite pe mail

Senatorul Mihai Fifor este noul lider al grupului PSD din Senat, în urma votului exprimat de senatorii social-democraţi.

El îl va înlocui pe Ilie Sârbu, care a renunţat la această funcţie.

Imediat după anunţarea rezultatului votului, Mihai Fifor a declarat că PSD are un cuvânt greu de spus în sesiunea parlamentară de toamnă.

"Suntem o echipă redutabilă şi în această sesiune parlamentară vor fi foarte multe lucruri de făcut, cu siguranţă, împreună şi în spiritul colegial care ne caracterizează, vom reuşi să ducem mai departe un program legislativ cât se poate de serios, care să dovedească, dacă mai era nevoie, că PSD are un cuvânt foarte important de spus în acest moment", a spus Fifor.

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a precizat că le-a spus colegilor săi, în timpul şedinţei grupului PSD din Senat, că nu îşi exprimă susţinerea faţă de niciun candidat pentru funcţia de lider al grupului sau pentru cea de membru a Biroului permanent al Senatului.

Fostul lider, Ilie Sârbu, susține că rămâne de văzut cum va reuși noul lider să mobilizeze Grupul senatorial al PSD.

"Vom vedea, în continuare, noul lider cum reuşeşte să îşi îndeplinească atribuţiile şi să mobilizeze grupul, dar eu cred că aşa cum e grupul lucrurile vor merge foarte bine. (...) Grupul, aşa cum a fost el şi cum este, este un grup compact, unit şi nu am avut niciodată probleme sau divergenţe între noi"', a spus Ilie Sârbu.Autor:
Radio România
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
30 August 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza