Mesajul președintelui României de Paștele Catolic

Preşedintele României, Klaus Iohannis, le urează sărbători fericite credincioşilor creştini care sărbătoresc duminică Paştele.

Adăugat: 4 Aprilie 2021
Ultima actualizare:4 Aprilie 2021

Politica Romaneasca
Foto: Klaus Iohannis, președintele României. Sursa: Administrația Prezidențială
trimite pe mail

Într-un mesaj video, postat pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale cu ocazia Sărbătorilor Pascale celebrate de creştinii romano-catolici, reformaţi, unitarieni şi evanghelici, preşedintele îşi exprimă speranţa că vom depăşi cu bine momentele grele cauzate de pandemia de COVID-19.

Klaus Iohannis: Tuturor credincioşilor care sărbătoresc duminică Sfintele Paşti, fie că sunt în ţară sau în comunităţile diasporei, le transmit sărbători binecuvântate, bună înţelegere şi prosperitate! În aceste momente avem nevoie, mai mult ca oricând, de credinţa şi speranţa pe care Lumina Învierii ni le insuflă. Traversăm de mai bine de un an o perioadă dificilă, provocată de pandemia de COVID-19, dar împreună, având grijă de sănătatea noastră şi ocrotindu-i pe cei dragi, vom depăşi cu bine aceste momente grele. Vă mulţumesc pentru solidaritatea şi responsabilitatea de care aţi dat dovadă în tot acest timp! Sunt convins că sacrificiile pe care le facem acum vor fi în curând răsplătite şi ne vom putea reîntâlni, în siguranţă, cu toţi cei apropiaţi. Hristos a Înviat! Kellemes Húsvéti Ünnepeket! Frohe Ostern!
 

Radio România Actualităa trasnsmis în direct slujba Învierii, oficiată în Catedrala Romano-Catolică Sfântul Iosif din Bucureşti.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
4 Aprilie 2021


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza