Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis, de Ziua Naţională a României

Preşedintele Iohannis declară că 1 Decembrie reprezinta idealul nostru de a fi liberi şi uniţi "într-o Românie prosperă condusă de politicieni responsabili şi integri".

Adăugat: 1 Decembrie 2017
Ultima actualizare:1 Decembrie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

1 Decembrie reprezintă idealul nostru ca naţiune de a fi liberi şi uniţi într-o Românie prosperă, condusă de politicieni responsabili şi integri, afirmă preşedintele României în mesajul său de Ziua Naţională a României.

El a adăugat că, acum,  în prag de Centenar, este un bun prilej să reflectăm la cum vrem să arate ţara noastră.

"Dragi români, astăzi este Ziua noastră Naţională, zi în care, cu toţii, oriunde ne-am afla, ne sărbătorim patria. În 1918, românii au trăit emoţia reîntregirii de atunci. 1 Decembrie reprezintă idealul nostru ca naţiune de a fi liberi şi uniţi într-o Românie prosperă, condusă de politicieni responsabili şi integri. Acum, în prag de Centenar, este un bun prilej să reflectăm la cum vrem să arate ţara noastră. Numai împreună, implicaţi şi determinaţi, vom reuşi să construim o Românie puternică şi respectată în Europa şi în lume. La mulţi ani, români! şi La mulţi ani, România!", afirmă preşedintele Klaus Iohannis în mesajul video postat pe pagina de Facebook cu prilejul Zilei Naţionale.
 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
1 Decembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza