Mesajul președintelui Iohannis pentru Florii și Paștele catolic

Şeful statului a transmis un mesaj cu ocazia Sărbătorilor de Paşte pentru catolici şi reformaţi şi a Floriilor pentru ortodocşi.

Adăugat: 12 Aprilie 2020
Ultima actualizare:12 Aprilie 2020

Politica Romaneasca
Foto: Klaus Iohannis, președintele României. Sursa: presidency.ro
trimite pe mail

Uniţi şi încrezător în viitor vom ieşi întăriţi din această grea încercare, spune preşedintele Klaus Iohannis, referindu-se la epidemia provocată de coronavirus.

Şeful statului a transmis, sâmbătă, un mesaj cu ocazia Sărbătorilor de Paşte pentru catolici şi reformaţi şi a Floriilor pentru ortodocşi.

Klaus Iohannis: Credincioşilor romano-catolici, reformaţi, unitarieni şi evanghelici le doresc să primească Învierea Domnului cu sănătate, pace sufletească, speranţă şi grijă faţă de semeni. Chiar dacă aceste sfinte sărbători ne găsesc departe de cei pe care ni i-am dori alături, puterea credinţei noastre ne uneşte sufleteşte şi ne dă speranţa că în curând vom putea fi împreună din nou. Vreau să transmit cele mai călduroase urări şi credincioşilor ortodocşi, greco-catolici, armeni şi cultelor neoprotestante, care celebrează în această duminică Floriile, sărbătoare a smereniei şi iubirii. Dragi români, fie ca sărbătorile Pascale să ne aducă tuturor alinare şi puterea de a trece cu bine peste orice provocări. Sunt convins că uniţi şi încrezători în viitor vom ieşi întăriţi din această grea încercare. Hristos a înviat! Frohe Ostern! Kellemes húsvéti ünnepeket!

Şi premierul Ludovic Orban are un mesaj înaintea sărbătorilor de mâine:

"Este un moment extrem de dificil pentru toţi",  spune şeful executivului.

El aminteşte, totodată, că nu trebuie să ne vizităm în această perioadă părinţii şi bunicii sau să ne vedem cu rudele la masă, conform tradiţiei.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
12 Aprilie 2020


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza