Mesajul preşedintelui Iohannis la lansarea ediţiei a 15-a Cărţii Albe a IMM-urilor

Astăzi a fost lansată Ediţia a 15-a Cărţii Albe a IMM-urilor - cercetare unică de piaţă în România, care conţine percepţiile întreprinzătorilor referitoare la evoluţia mediului de afaceri sau a sectorului întreprinderilor mici şi mijlocii.

Adăugat: 14 Iulie 2017
Ultima actualizare:15 Iulie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Klaus Iohannis, preşedintele României -arhivă foto
trimite pe mail

Într-un mesaj transmis cu această ocazie, preşedintele Klaus Iohannis consideră că este pe deplin justificată îngrijorarea oamenilor de afaceri în privinţa implicaţiilor pe care unele măsuri recent anunţate le pot avea asupra economiei.

Preşedintele mai spune că schimbarea programului de guvernare, mai ales în aspectele esenţiale ale acestuia, atât fiscale, cât şi sociale, nu oferă deloc semnalul de încredere şi linişte, pe care românii şi mediul investiţional îl aşteaptă.

Pe de altă parte, şeful statului atrage atenţia că este timpul ca IMM-urile să facă din accesarea fondurilor europene o prioritate.

Este îngrijorător, precizează preşedintele Klaus Iohannis în mesajul său, faptul că circa 80% dintre IMM-uri nici nu intenţionează să acceseze fondurile structuraleAutor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
14 Iulie 2017
Ultima actualizare:
15 Iulie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza