Mesajul premierului Sorin Grindeanu, de Ziua Internaţională a Copilului

Premierul Sorin Grindeanu îşi doreşte pentru copiii din România un sistem de educație de calitate, care să stimuleze valorile.

Adăugat: 1 Iunie 2017
Ultima actualizare:1 Iunie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Premierul Sorin Grindeanu, alături de elevi
trimite pe mail

Premierul Sorin Grindeanu afirmă, în mesajul său de 1 iunie, că îşi doreşte pentru copiii din România, un sistem de educaţie de calitate, care să stimuleze valorile, măsuri pentru prevenirea abandonului şcolar, dar şi condiţii pentru copii, să crească sănătoşi şi mândri de ţara în care s-au născut.

Copiii au nevoie de căldură sufletească pentru a creşte frumos, dar şi de responsabilitate din partea noastră pentru a le asigura confortul normal unei ţări europene şi egalitate de şanse în ceea ce priveşte accesul la educaţie şi sănătate, a mai spus premierul Grindeanu, în mesajul de Ziua Internaţională a Copilului.

"Astăzi, de Ziua Internațională a Copilului, cred că este un bun moment să reflectăm asupra viitorului copiilor noștri prin prisma acțiunilor noastre din prezent. Copiii au nevoie de căldură sufletească pentru a crește frumos, dar și de responsabilitate din partea noastră pentru a le asigura confortul normal unei țări europene și egalitate de șanse în ceea ce privește accesul la educație și sănătate. Îmi doresc pentru copiii din România un sistem de educație de calitate, care să stimuleze valorile, îmi doresc pentru ei măsuri prin care să putem preveni abandonul școlar, condiții ca ei să crească sănătoși și mândri de țara în care s-au născut.

Să ne bucurăm astăzi de copiii noștri și să încercăm în fiecare zi să le facem copilăria cât mai frumoasă, gândindu-ne la ce e mai bun pentru ei și pentru viitorul lor!

La mulți ani tuturor copiilor din România și din diaspora!

La mulți ani copiilor din întreaga lume!"
, este mesajul premierului de 1 Iunie.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
1 Iunie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza