Mesajul ministrului Mihai Fifor către trupele Vânătorilor de munte

Ministrul Apărării, Mihai Fifor a transmis un mesaj trupelor vânătorilor de munte ,cu ocazia sărbătorii a 102 ani de la înfiinţare.

Adăugat: 4 Noiembrie 2018
Ultima actualizare:4 Noiembrie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Mihai Fifor, ministrul Apărării Naționale
trimite pe mail

Vânătorii de munte reprezintă un corp profesional pregătit la nivelul trupelor de elită, format din militari respectaţi şi apreciaţi, a transmis ieri ministrul apărării naţionale, Mihai Fifor, cu prilejul sărbătoririi a 102 ani de la înfiinţarea acestei arme.

"Aducem un pios omagiu memoriei tuturor vânătorilor de munte căzuţi la datorie în luptele purtate în campaniile Primului Război Mondial, celor căzuţi în cea de-a doua conflagraţie mondială pe timpul căreia această armă a pierdut aproape 75.000 de oameni în Bucovina, Câmpia Ucrainei, stepa Nogai, în Caucaz, Taman, Crimeea, în Munţii Apuseni, la Bukk, Matra, Javorina şi Lucenec", se arată în comunicatul ministrului.

El a adăugat că devotamentul şi curajul tuturor vânătorilor de munte, militari activi, în rezervă sau în retragere, dovedite şi în teatrele de operaţii din Balcani, Balcanii de Vest şi din Afganistan, dar şi în celelalte misiuni îndeplinite în ţară şi în străinătate au fost cinstite la moment aniversar.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
4 Noiembrie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza