Mesajul ministrului Lazăr Comănescu, la 15 ani de la atacurile teroriste din SUA

Şeful diplomaţiei române şi-a exprimat solidaritatea cu familiile victimelor atentatelor din SUA din 11 septembrie şi cu toţi cei afectaţi de tragicele evenimente.

Adăugat: 11 Septembrie 2016
Ultima actualizare:11 Septembrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Lazăr Comănescu, ministrul Afacerilor Externe
trimite pe mail

Ministrul afacerilor externe, Lazăr Comănescu, a adresat un mesaj secretarului de stat al Statelor Unite ale Americii, John Kerry, cu prilejul comemorării a 15 ani de la atacurile teroriste din 11 septembrie 2001.

Şeful diplomaţiei române şi-a exprimat solidaritatea cu familiile victimelor atentatelor şi cu toţi cei afectaţi de tragicele evenimente.

"Şeful diplomaţiei române a reiterat în mesajul său solidaritatea cu victimele atentatelor, familiile acestora şi cu toţi cei afectaţi de tragicele evenimente de acum 15 ani", se arată într-un comunicat al MAE.

Statele Unite marchează azi 15 ani de la atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, ocazie cu care preşedintele Barack Obama şi ministrul apărării, Ashton Carter, vor lua parte la o ceremonie specială la Pentagon.

Două fascicule luminoase au brăzdat peste noapte cerul New York-ului, în memoria victimelor, iar peste câteva ore va fi păstrat primul din cele şase momente de reculegere care marchează reperele acelei zile de teroare: ciocnirea avioanelor deturnate de terorişti de turnurile gemene de la World Trade Center, prăbuşirea celor două clădiri, atacul asupra Ministerului Apărării din Washington şi prăbuşirea celui de-al treilea avion deturnat, pe un câmp din Pennsylvania.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
11 Septembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza