Mesajul ministrului Culturii, Lucian Romaşcanu, de Ziua Radioului Public

Ministrul Culturii afirmă într-o declaraţie pentru Radio România, că de mulţi ani consideră Radio România un prieten.

Adăugat: 1 Noiembrie 2017
Ultima actualizare:1 Noiembrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Lucian Romaşcanu, ministrul Culturii
trimite pe mail

Ministrul culturii, Lucian Romaşcanu, s-a alăturat personalităţilor care au adresat urări Societăţii Române de Radiodifuziune, de Ziua Radioului Public.

Demnitarul afirmă, într-o declaraţie pe care ne-a acordat-o, că de mulţi ani consideră Radio România un prieten.

"La mulţi ani, în primul rând! Şi să îşi continue misiunea extrem de importată de informare a publicului. Pentru mine Radio România este un prieten de foarte mulţi ani, este Radioul care îmi încântă urechile şi cu muzică de calitate şi cu informaţii de calitate, este radioul care mă ţine de vorbă în maşină şi vreau să îi mulţumesc acestei instituţii pe această cale şi să îmi doresc să petrecem încă mulţi ani de acum încolo împreună", a spus Lucian Romaşcanu.

Societatea Română de Radiodifuziune împlineşte astăzi 89 de ani.

La 1 noiembrie 1928, la ora 17:00, se difuza în eter prima emisiune a postului naţional de radio. Radio România este nu numai o instituţie publică, ci un fenomen cultural şi unul educaţional, a declarat preşedintele director general al Societăţii Române de Radiodifuziune.

Un interviu cu Georgică Severin poate fi ascultat astăzi, la Radio România Actualităţi, începând cu ora 8:30 de minute, în rubrica "Apel Matinal".


 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
1 Noiembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza