Mesajul ministrului Culturii, Lucian Romaşcanu, de Ziua Radioului

Activitatea de aproape un veac a Societăţii Române de Radiodifuziune este apreciată şi de ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu.

Adăugat: 1 Noiembrie 2022
Ultima actualizare:1 Noiembrie 2022

Politica Romaneasca
Foto: Lucian Romașcanu, ministrul Culturii. Sursa: Agerpres
trimite pe mail

Se împlinesc 94 de ani de la prima emisie a postului public de radio.

Devenit serviciul public autonom de interes naţional şi independent editorial, Radio România a găzduit încă de la sfârşitul anilor '20 prima emisie de teatru radiofonic, prima emisiune pentru copii, prima transmisiune directă de la Opera Română şi prima transmisiune sportivă.

Activitatea de aproape un veac a Societăţii Române de Radiodifuziune este apreciată şi de ministrul culturii, Lucian Romaşcanu.

Lucian Romaşcanu: Mă bucur ca în fiecare an să pot să urez la mulţi ani celei mai vechi instituţii Radio din România şi celei mai importante în acelaşi timp şi un partener al oamenilor şi fireşte şi al Ministerului Culturii, pentru că dacă nu exagerez este singurul post de radio care se adresează şi sufletului prin emisiuni culturale, prin posturi dedicate, Radio România Cultural, Radio România Muzical, lucru care contribuie, fiind totuşi singurul, contribuie la sănătatea şi la creşterea sufletului românesc. Vă felicit pentru tot ceea ce faceţi! Vă urez la mulţi ani şi tuturor celor care lucrează acolo multă sănătate, să-şi îndeplinească cu bine misiunea nobilă pe care o au.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
1 Noiembrie 2022


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza