Mesaj din partea SUA: România este un exemplu în regiune

Senatorul republican John McCain a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Naţionale a ţării noastre.

Adăugat: 1 Decembrie 2017
Ultima actualizare:1 Decembrie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

România este un exemplu în regiune şi în lume prin angajamentul asumat pentru respectarea drepturilor omului şi eforturile sale privind consolidarea statului de drept, a bunei guvernări şi independenţei justiţiei, afirmă, la Washington, senatorul republican John McCain. 

Acesta a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Naţionale a ţării noastre, care a fost citit de ambasadorul României în Statele Unite, George Cristian Maior, în cadrul unei recepţii care a avut loc ieri, la sediul misiunii diplomatice.

Şi congresmanul republican Francis Rooney, vicepreşedinte al Comitetului pentru Afaceri Externe din Camera Reprezentanţilor, a apreciat legăturile speciale dintre România şi Statele Unite şi faptul că cele două ţări se sprijină reciproc.

De asemenea, adjuncta principală a asistentului secretarului de stat, Elizabeth Millard, a arătat că America rămâne un aliat devotat al României şi a apreciat alocarea, de către ţara noastră, a două procente din produsul intern brut pentru apărare, ne-a transmis corespondentul RRA, Doina Saiciuc.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminita Voinea
Adăugat:
1 Decembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza