Meleșcanu: Trebuie pus accent pe îmbunătățirea colaborării între ALDE și PSD

La Mamaia, continuă reuniunile partidelor aflate la guvernare în care este discutată strategia pentru această toamnă.

Adăugat: 2 Septembrie 2017
Ultima actualizare:2 Septembrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Teodor Meleșcanu
trimite pe mail

Este a doua zi de discuții pe marginea strategiei pe care ALDE o va avea în următoarea perioadă.

La ședința Delegației Permanente, în care se analizează activitatea guvernamentală a miniștrilor ALDE,  participă liderul social-democrat, Liviu Dragnea, și președintelui Consiliului Național al PSD, Mihai Fifor.

Tot astăzi, grupurile paarlamentare ALDE din Senat și Camera Deputaților discută despre prioritățile legislative și modul în care formațiunea politică va aborda dezbaterile pe marginea modificărilor legislative care au stârnit deja controverse.

Vorbim aici despre proiectul legii pensiilor și modificările aduse legilor justiției.

Pe de altă parte, există o nemulțumire în ALDE privind modul cum se desfășoară comunicarea între miniștrii și secretarii de sat care provin din cele două partide aflate la guvernare.

Vicepreședintele ALDE, Teodor Meleșcanu, spunea că accentul trebuie pus pe îmbunătățirea colaborării între ALDE și PSD și de adoptarea unei poziții comune înainte de a lansa public un proiect important.

"La nivel de conducere, excelent. Relația dintre domnul Tăriceanu și dintre domnul Dragnea este o relație foarte solidă, bazată pe respect reciproc și pe înțelegerea mizelor mari pe care le are actuala guvernare. Sigur că, la nivel local, competiția există", a spus Teodor Meleșcanu.

În declarațiile făcute la sosirea la ședința ALDE, liderul PSD, Liviu Dragnea, a admis că nemulțumirile s-ar putea să fie reale și va exista o analiză în acest sens.

Mai mult, îmbunătățirea comunicării și coerența mesajului public reprezintă teme importante pe agenda acestor reuniuni politice de la Mamaia.

Social-democrații încep seria întâlnirilor de la ora 14:00, când este programată ședința grupurilor parlamentare, iar de la ora 18:00, Comitetul Executiv Național al PSD.Autor:
Cătălin Purcaru
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
2 Septembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza