Mediul de afaceri susţine acţiunile DNA

Un procent de 65% din mediul de afaceri este în favoarea acţiunilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi foarte mulţi încep să conştientizeze că, prin acţiunile DNA, există şanse de concurenţă loială.

Adăugat: 21 Ianuarie 2016
Ultima actualizare:21 Ianuarie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Mediul de afaceri susţine acţiunile Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Potrivit unui sondaj recent, 65 la sută dintre oamenii de afaceri din ţară apreciază activitatea DNA.

Ei cred că acţiunile împotriva corupţiei crează şanse pentru o concurenţă loială, a declarat preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie, Mihai Daraban.

"Dorim ca parteneriatul strategic cu SUA să se ducă în partea economică. Noi anul trecut, CCIR, împreună cu CSOP, am făcut un sondaj potrivit căruia 65% din mediul de afaceri este în favoarea acţiunilor DNA. Foarte mulţi din mediul de afaceri au început să conştientizeze că prin acţiunile DNA încep să existe şanse de concurenţă loială. Vă vorbesc şi în numele unei instituţii care în urmă cu un an şi jumătate sau mai bine a fost lovită de acest fenomen prin prezenţa unui om la conducere. Acest lucru trebuie recunoscut public", a spus Daraban.

El a  mai apreciat, la o conferinţă de specialitate, că reducerea corupţiei va a vea ca efect şi creşterea investiţiilor străine în economia românească.
 Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
21 Ianuarie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza