M.Bela: UDMR nu a discutat cu PNL despre schimbarea majorității

Marko Bela susține că nu a negociat schimbarea majorității în Parlament și că nu știe să existe vreun demers pentru schimbarea din funcţie a preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

Adăugat: 17 Februarie 2015
Ultima actualizare:17 Februarie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Marko Bela, liderul senatorilor UDMR
trimite pe mail

Liderul senatorilor UDMR, Marko Béla, a precizat astăzi că nu au avut loc discuţii cu cei doi copreşedinţi ai PNL privind schimbarea majorităţii în cele două camere ale Parlamentului.

El a mai spus că nu are cunoştinţă de un demers pentru schimbarea din funcţie a preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

Marko Béla a explicat şi de ce un senator al Uniunii a votat astăzi, în Comisia juridică, în favoarea candidatului propus de PNL la Curtea Constituţională.

"Poate fi interpretat ca o decizie privind persoana candidatului, la urma urmei, a trebuit să ajungem într-o situaţie când decide pregătirea candidatului, capacitatea de a face faţă unei funcţii, şi nu apartenenţa politică. Bineînţeles că în plen, iarăşi, colegii vor cântări", a spus Marko Béla.

Liberalii au anunțat la începutul lunii februarie că, În sesiunea parlamentară de primăvară, PNL va încerca să construiască o altă majoritate atât la Senat, cât şi la Camera Deputaţilor care să ducă la căderea actualului guvern.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Luminița Apostolescu
Adăugat:
17 Februarie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza