Marko Bela, preşedintele UDMR

"Nu aşteptaţi o cotitură radicală sau o ruptură de la Congresul UDMR!"

Adăugat: 25 Februarie 2011
Ultima actualizare:25 Februarie 2011

Politica Romaneasca
trimite pe mail

La ultima conferinţă de presă , pe care a susţinut-o,  vineri,  în calitate de preşedinte al UDMR, Marko Bela a atras atenţia jurnaliştilor că nu trebuie să se aştepte la situaţii spectaculoase, la Congresul Uniunii, care va avea loc, sâmbătă, la Oradea."Nu aşteptaţi o cotitură radicală sau o ruptură de la Congresul UDMR!", a avertizat Marko Bela.El a subliniat ideea că acest Congres are ca misiune  activitatea  preşedintelui de până acum, modificările la statutul UDMR şi  alegerea noului  preşedinte.
"Congresul UDMR are ca primă menire dezbaterile privind activitatea actualului preşedinte, modificarea statutului şi programului UDMR şi alegerea unui nou preşedinte", a subliniat Marko Bela.


    

Potrivit acestuia, protocolul nu vizează obiective politice, ci priorităţile legislative şi guvernamentale pentru perioada următoare.
"Nu e vorba de o nouă coaliţie, pur şi simplu pentru anul acesta şi eventual, pentru anul viitor vom stabili anumite priorităţi, după ce unele au fost deja îndeplinite: legea minorităţilor, legile electorale, (...) reorganizarea regiunilor de dezvoltare economică, măsuri de stimulare a economiei", a mai spus  Marko Bela.
  Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
25 Februarie 2011


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza