Marko Bela: Maghiarii trebuie să-şi păstreze unitatea politică

Senatorul UDMR, Marko Bela, candidat pentru un nou mandat în colegiul 2- Mureş, a afirmat că maghiarii trebuie să îşi păstreze unitatea politică.

Adăugat: 20 Noiembrie 2012
Ultima actualizare:20 Noiembrie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Marko Bela susţine că maghiarii  trebuie să-şi păstreze unitatea politică pentru că altfel vor pierde şi la alegeri dar şi în perspectivă. 

El a afirmat, de asemenea, că maghiarii rebuie să fie reprezentaţi puternic în Legislativ pentru că în următoarea perioadă Parlamentul va discuta chestiuni extrem de importante: modificarea Constituţiei, legea educaţiei, administraţie regională sau dispariţia judeţelor.

"Unii vorbesc, în legătură cu partidele maghiare care s-au înfiinţat în afara UDMR, despre realizarea unei competiţii. Nu este vorba de competiţie, este vorba de încercare de a demola unitatea şi solidaritatea maghiarilor din România şi că această brigadă de demolare nu va avea câştig de cauză", a declarat Marko Bela.

Kelemen Hunor susţine că UDMR a elaborat un plan pentru combaterea crizei economice

La rândul său, preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirmă că formaţiunea sa a elaborat un plan de măsuri pentru combaterea crizei economice.

Unul din punctele strategiei îl constituie sprijinul pentru crearea locurilor de muncă.  

Kelemen Hunor spune că toţi candidaţii UDMR vor detalia soluţiile în funcţie de zona ţării.

El susţine că UDMR va avea nevoie de reprezentare puternică în Parlament pentru a avea un cuvânt de spus în luarea deciziilor din România.Autor:
Bogdan Isopescu
Editor:
Alina Dobrinescu
Adăugat:
20 Noiembrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza