Markó Béla: Dacă pierdem reprezentarea unitară a maghiarilor, e vai de noi

Markó Béla, candidatul UDMR pentru un nou mandat, a atras atenţia că dacă maghiarii vor pierde de această dată reprezentarea unitară, totul se va întoarce împotriva lor.

Adăugat: 17 Noiembrie 2012
Ultima actualizare:17 Noiembrie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Senatorul Markó Béla, candidat pentru un nou mandat în judeţul Mureş, a declarat în cadrul unei manifestări de lansare a candidaţilor UDMR că,  dacă maghiarii pierd “reprezentarea unitară a intereselor” lor, “e vai” de ei.

Bela consideră că UDMR trebuie să reprezinte etnicii maghiari în Parlament și că ipoteza unei competiții împotriva altor formațiuni create pentru a atrage aceleași voturi, nu face decât să dăuneze intereselor ungurimii.

"Dacă noi pierdem reprezentarea unitară a intereselor noastre, e vai de noi. Unii vorbesc în legătură cu partidele maghiare care s-au înfiinţat în afara UDMR, despre realizarea unei competiţii. Eu am zis că nu este vorba de competiţie, este vorba de o încercare de a demola unitatea şi solidaritatea maghiarilor din România şi că această brigadă de demolare nu va avea câştig de cauză", a declarat Markó Béla.

Markó Béla participă pentru a şaptea oară la alegerile parlamentare.

 


 Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Raul Matiş
Adăugat:
17 Noiembrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza