Marko Attila candidează la alegeri, deşi este judecat pentru abuz în serviciu

Lista candidaţilor UDMR conţine şi un candidat care a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru o retrocedare abuzivă.

Adăugat: 28 Septembrie 2012
Ultima actualizare:28 Septembrie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Fostul secretar de stat Marko Attila, trimis în judecata pentru abuz în serviciu, va candida pe listele UDMR Covasna pentru Camera Deputatilor, în colegiul uninominal Sfântu Gheorghe.

În Colegiul Covasna-Întorsura Buzăului va candida actualul viceprimar al staţiunii Thiesz Janos, în Colegiul Baraolt a fost nominalizat deputatul Marton Arpad, iar în colegiul Târgu Secuiesc, omul de afaceri Fejer Laszlo.

Pentru Senat vor candida fostul manager public al judetului Covasna, Klarik Laszlo, în Colegiul Sfântu Gheorghe-Baraolt  şi deputatul Olosz Gergely, în colegiul Târgu Secuiesc-Covasna.

În luna iunie,  Marko Attila a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare de Judecătoria Buzau pe motiv că ar fi retrocedat abuziv clădirea Colegiului “Szekely Miko” din Sfântu Gheorghe catre Eparhia reformată din Ardeal pe baza unor documente nevalabile.

Sentinţa nu este definitivă, recursul fiind programat pe data de 5 octombrie a.c. la Curtea de Apel Ploieşti.

Lista candidaţilor UDMR Covasna pentru Parlament a fost stabilita joi seara, în cadrul adunării Consiliului Reprezentanţilor Unionali, reuniţi la Sfântu Gheorghe.Autor:
Oana Negrea
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
28 Septembrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza