Marius Cârceie consideră că votul uninominal este "un lucru bun pentru cetăţean"

Candidatul la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, din partea "Uniunii pentru Timiş", Marius Cârceie, afirmă că legea privind votul uninominal pur este un lucru bun pentru cetăţean şi o şansă pentru PNŢCD de a redeveni partid parlamentar.

Adăugat: 23 Mai 2012
Ultima actualizare:23 Mai 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Marius Cârceie a susţine că legea privind votul uninominal este în folosul cetăţeanului care va avea posibilitatea să-şi aleagă în mod direct persoana care să-l reprezinte în Parlament.

"Legea aprobată în Camera Deputaţilor privind votul uninominal pur consider că pentru momentul de faţă în care se află România este un pas important şi un lucru pe care cetăţenii l-au cerut, ca să-şi aleagă reprezentantul direct. Evident că într-o democraţie normală, la care eu consider că încă nu am ajuns, ar fi anumite discuţii referitoare la acest vot uninominal pur, dar eu consider că în momentul de azi este un lucru bun", a declarat Cârceie.

"Uniunea pentru Timiş" este alcătuită din PNŢCD şi Forumul German.

Pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional Timiş candidează şi Bojin Titu din partea Uniunii Social Liberale şi Ostaficiuc Constantin, de la Partidul Democrat Liberal.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Alina Dobrinescu
Reporter:
Alina Bujancă
Adăugat:
23 Mai 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza