Marine le Pen la Sinaia: Uniunea Europeană nu este adaptată la provocările secolului XXI

Marine le Pen susţine că este nevoie de o altă formă de cooperare între popoare, pentru că Uniunea Europeană nu este adaptată la provocările secolului XXI.

Adăugat: 17 Aprilie 2016
Ultima actualizare:17 Aprilie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Marine Le Pen, lidera Frontului Naţional din Franţa
trimite pe mail

Preşedinta Frontului Naţional din Franţa, Marine le Pen, cunoscută pentru ideile sale anti-europene, a declarat sâmbătă, la Sinaia, la o conferinţă internaţională, că Uniunea Europeană este depăşită de situaţie şi nu reuşeşte să rezolve nicio criză, dând exemplul migranţilor care iau cu asalt frontierele.

"Uniunea Europeană nu este adaptată la provocările secolului XXI. Este nevoie de o altă formă de cooperare între popoare. Trebuie să fie respectate istoria, suveranitatea şi libertatea fiecărui stat membru", a spus Le Pen.

Marine Le Pen, care este şi membră a Parlamentului European, a mai spus că moneda euro a fost o mare greşeală, cu consecinţe grave pentru cetăţenii europeni.

Potrivit corespondentei RRA, Simona Uţă, 500 de membri ai partidelor naţionaliste şi europarlamentari au participat, la Cazinoul din Sinaia, la conferinţa "Europa noastră - Europa Naţiunilor", unde au fost dezbătute problemele cu care se confruntă Uniunea Europeană.Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
17 Aprilie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza