Marian Vanghelie, primarul sectorului 5

"Toţi avem responsabilităţi pentru rezultatele de la alegeri, iar în baza analizelor toţi cei care suntem vinovaţi putem să răspundem mai mult sau mai puţin".

Adăugat: 27 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:27 Noiembrie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Primarul Sectorului 5 Marian Vanghelie a declarat joi că "nu crede" în liste cu oameni care vor fi excluşi din PSD, iar astfel de lucruri ar trebui combătute în forurile de conducere ale partidului.

Întrebat ce părere are în legătură cu faptul că a fost pus pe o listă de excluderi din partid, Vanghelie a spus că nu are o problemă din acest punct de vedere.

"Eu nu cred în aceste liste. Pot fi persoane supărate, dar eu cred că lucrurile trebuie analizate foarte serios. Eu cred că, chiar dacă mie nu îmi place de cineva, nu trebuie să îl exclud. Eu aş vrea să combatem aceste lucruri în Consiliul Naţional, în Congres, şi nu cred că aşa pot fi excluderile", a spus Vanghelie înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Vanghelie a precizat că un congres al PSD ar trebuit făcut în februarie-martie, iar  preşedintele executiv al PSD Liviu Dragnea trebuie să-şi facă singur o analiză a activităţii din timpul campaniei electorale.

"Eu sunt foarte degajat, poate unii sunt grăbiţi, sunt încurcaţi, alţii au probleme. Eu vreau să analizăm din punctul electoratului, nu din punctul meu de vedere alegerile, punctul meu de vedere nu are importanţă, punctul de vedere al românilor, ăla e cel mai important. Toţi avem responsabilităţi pentru rezultatele de la alegeri iar în baza analizelor toţi cei care suntem vinovaţi putem să răspundem mai mult sau mai puţin",  a încheiat Vanghelie.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
27 Noiembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza