Marea Britanie "va rămâne un partener solid în NATO împreună cu România"

Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Paul Brummell, a subliniat că angajamentul britanic pentru flancul estic al NATO rămâne ferm.

Adăugat: 28 Iunie 2016
Ultima actualizare:28 Iunie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Paul Brummell. Sursa: youtube
trimite pe mail

Marea Britanie trebuie să se pregătească pentru un proces de negociere privind ieşirea din Uniunea Europeană care să implice toate autorităţile regionale din Regatul Unit, în acord cu protejarea intereselor tuturor, a declarat ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Paul Brummell, într-un interviu pentru Radio România Iaşi.

El a reamintit decizia autorităţilor de la Londra de a respecta votul popular şi de a-l pune în practică şi a subliniat că angajamentul britanic pentru flancul estic al NATO rămâne ferm. 

"Marea Britanie o să rămână un partener puternic, un partener solid în NATO împreună cu România şi alţi parteneri ai noştri, pregătindu-ne pentru summit-ul NATO de la Varşovia. Şi în ceea ce priveşte opinia britanicilor vizavi de flancul estic, /ele/ nu s-au schimbat după referendum, deci o să rămânem un partener solid pentru România în această privinţă", a spus aul Brummell.

Diplomatul britanic i-a asigurat pe românii care muncesc în Regatul Unit că nu vor avea de suferit în urma deciziei de la referendum.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
28 Iunie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza