Marea Britanie modifică sistemul de acces al imigranţilor

Guvernul din Marea Britanie pregătesc un proiect de lege care prevede printre altele, expulzarea în ţările de origine a imigranţilor ilegali şi a infractorilor.

Adăugat: 9 Mai 2013
Ultima actualizare:9 Mai 2013

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Accesul imigranţilor în Marea Britanie va fi mai dificil după ce guvernul va pune în aplicare un proiect de lege pentru reformarea sistemului de acces al străinilor.

Sunt vizaţi în primul rând românii şi bulgarii, care ar trebui, în principiu, să fie beneficiarii liberalizării totale a pieţei muncii în Uniunea Europeană.

Potrivit BBC, măsurile prevăd expulzarea în ţările de origine a imigranţilor ilegali şi a infractorilor.

De asemenea, străinii vor trebui să achite o contribuţie când beneficiază de îngrijiri medicale, proprietarii de imobile vor fi obligaţi să verifice actele chiriaşilor, iar imigranţii clandestini nu vor mai putea obţine permis de conducere.

Într-un  discurs în deschiderea sesiunii parlamentului, regina Elisabeta a II-a a apărat proiectul de lege.  egina Elisabeta a II-a: Prioritatea absolută a guvernului este să consolideze competitivitatea economică a Marii Britanii.

Angajamentul este să construim un sistem în care oamenii care muncesc din greu sunt răsplătiţi pe măsură.

În acest context va fi revizuit sistemul de beneficii, pentru a-i ajuta pe asistaţii sociali să-şi găsească slujbe. Guvernul va promova un proiect de lege prin care se va reforma în continuare domeniul imigraţiei.

Prin acest proiect ne vom asigura că Marea Britanie atrage oameni care vor să muncească şi-i respinge pe cei care vor doar să profite.


 Autor:
Radio România
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
9 Mai 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza